Szparagowe Szwajcarskie Quiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj szwajcarskiego Quiche ze szparagami. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 13g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, niepakowaną skorupkę ciasta, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niepakowaną skorupkę ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto cytrynowe ze świeżymi malinami jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Quiche Szparagowe Z Grzybami Szwajcarskimi, Szparagi i ser szwajcarski Quiche, oraz Quiche Szparagowe Z Grzybami Szwajcarskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć łyżką szczelinową do ręczników papierowych; odcedzić, zastrzegając 1 łyżkę kapieli. W kapie, podsmażyć cebulę, aż rumiane; odcedzić.
Pokroić osiem szparagów na 4-in.- długie włócznie do dekoracji.
Pozostałe szparagi pokroić w 1-in. sztuk. W rondlu wszystkie szparagi ugotować w niewielkiej ilości wrzącej wody, aż będą chrupiące-miękkie; odcedzić.
W misce wrzucić boczek, cebulę, kawałki szparagów, ser, mąkę, sól i pieprz.
Wlać do skorupy ciasta. W misce ubić jajka i śmietanę; zalać mieszanką boczku. Top ze szparagami.
Piec w temperaturze 400° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty, a skorupa będzie złotobrązowa.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.