Szparagowe Szwajcarskie Quiche

Szparagowe Szwajcarskie Quiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj szwajcarskiego Quiche ze szparagami. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 13g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, niepakowaną skorupkę ciasta, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niepakowaną skorupkę ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto cytrynowe ze świeżymi malinami jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Quiche Szparagowe Z Grzybami Szwajcarskimi, Szparagi i ser szwajcarski Quiche, oraz Quiche Szparagowe Z Grzybami Szwajcarskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć łyżką szczelinową do ręczników papierowych; odcedzić, zastrzegając 1 łyżkę kapieli. W kapie, podsmażyć cebulę, aż rumiane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Pokroić osiem szparagów na 4-in.- długie włócznie do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
4
Pozostałe szparagi pokroić w 1-in. sztuk. W rondlu wszystkie szparagi ugotować w niewielkiej ilości wrzącej wody, aż będą chrupiące-miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
W misce wrzucić boczek, cebulę, kawałki szparagów, ser, mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
SerSer
BoczekBoczek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać do skorupy ciasta. W misce ubić jajka i śmietanę; zalać mieszanką boczku. Top ze szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
BoczekBoczek
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Piec w temperaturze 400° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty, a skorupa będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
8
Odstawić na 10 minut przed cięciem.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Baron des Chartrons Bordeaux z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nos świeżych czerwonych owoców. Świetna struktura, miękkie taniny i świeży finał dojrzałej wiśni i borówki. Elegancki i bardzo typowy dla apelacji.Baron des Chartrons Rouge idealnie komponuje się z grillowaną wołowiną, makaronem serowym lub jagnięciną.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn