Szparagi z winegretem sezamowym
Szparagi z winegretem sezamowym to dodatek, który serwuje 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 65 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za $1.25 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i weź ocet ryżowy, wodę, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Szparagi Z Winegretem Z Oleju Sezamowego, Sałatka z ogolonymi szparagami z winegretem sezamowym, oraz Vinaigrette Sezamowy.
Instrukcje
Umieść szparagi i wodę w naczyniu nadającym się do kuchenki mikrofalowej; przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 3-4 minuty lub do uzyskania chrupiącej miękkości.
Odcedź i natychmiast umieść szparagi w lodowatej wodzie.
W słoiku z obcisłą pokrywką połącz sos sojowy, ocet, sezam, oliwę z oliwek, olej sezamowy, cukier i czosnek w proszku; dobrze wstrząsnąć.
Umieść szparagi, czerwoną paprykę i pomidor w naczyniu do serwowania.
Skrop dressingiem; posyp bazylią.