Szparagi z sosem musztardowym z posiekanym jajkiem
Szparagi z sosem musztardowym z posiekanym jajkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szparagi, musztardę dijon, ugotowane na twardo jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Poważne sałatki: szparagi z sosem musztardowym Dijon i posiekanym jajkiem na twardo, SOS: Musztarda Żółta, oraz SOS: Pikantne Piwo Musztarda.
Instrukcje
Snap off twarde końce szparagów; usunąć łuski z nożem lub obieraczką do warzyw, w razie potrzeby. Szparagi na parze, pod przykryciem, 5 minut lub do chrupkości-przetargu. Spłukać pod zimną wodą; odcedzić i schłodzić.
Jogurt i kolejne 5 składników (jogurt przez pieprz) połączyć w misce; dobrze wymieszać. Szparagi podzielić równomiernie pomiędzy 2 talerze sałatkowe, na wierzchu po 2 łyżki sosu i 1/2 posiekanego jajka.