Szparagi z przegrzebkami, rumianym masłem i Prosciutto
Szparagi z przegrzebków, rumiane masło i Prosciutto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, prosciutto, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szparagi z przegrzebkami, rumianym masłem i Prosciutto, Przegrzebki z orzechami laskowymi i brązowym masłem Vinaigrette, oraz Zapiekane przegrzebki morskie z sosem kaparowym z rumianego masła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi ugotować w dużym sosie-patelni wrzącej osolonej wody do miękkości, około 8 minut. Za pomocą szczypiec przełożyć szparagi na durszlak i pozostawić patelnię z wodą gotującą się na piecu.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni.
Dodać prosciutto i gotować na małym ogniu, aż ostry, o 4 protokół.
Przełożyć prosciutto na talerz.
Roztopić 2 łyżki masła na patelni.
Dodaj przegrzebki, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane, o 2 protokół na stronę.
Przenieś przegrzebki na talerz.
Dodaj skórkę z cytryny na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, o 1 minuta.
Dodaj sok z cytryny i gotuj na wolnym ogniu przez 10 sekund.
Dodaj Czas i gotować na wolnym ogniu, skrobanie dno patelni, aż zredukowana do bogatej glazury, o 3 protokół. Zawirować w pozostałej 1/2 łyżki masła. Powrót przegrzebki, wraz z sokami, na patelnię i gotować na małym ogniu, aż do ogrzania.
Szparagi wrzucić do gotującej się wody, aby się ogrzały. SOS doprawiamy solą i pieprzem. Za pomocą szczypiec, przenieść szparagi na duży talerz i łyżka przegrzebki i sos nad nim. Top z usmażoną prosciutto i podawać.