Szparagi z prażonym masłem orzechowym
Szparagi z Tostowanym masłem orzechowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj do prażonego masła orzechowego z suszonymi wiśniami i kakao, Szparagi Z Prażonym Masłem Orzechowym, oraz Rumiane masło czekoladowe, toffi i tosty orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi umyć; oderwać twarde końce łodygi. W dużej patelni lub holenderskim piekarniku, doprowadzić 1 cal lekko osolonej wody do wrzenia. Ułóż szparagi włócznie równomiernie na patelni. Przykryć; gotować 4 do 5 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Tymczasem w małym rondlu wymieszaj masło i orzechy włoskie. Gotować na małym ogniu, aż masło Brązy i orzechy włoskie są tosty, uważnie obserwując, aby zapobiec masło przed spaleniem. Wymieszać z olejem i solą.
Na dużym talerzu ułóż gorące szparagi. Wierzch z masłem orzechowym.