Szparagi z masłem pomarańczowo-imbirowym dla 2 osób
Szparagi z masłem pomarańczowo-imbirowym dla 2 osób to przepis bezglutenowy i wegetariański, zawierający lakto ovo, składający się z 2 porcji. Za 1,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 258 kalorii , 3 g białka i 17 g tłuszczu . Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup skórkę pomarańczową, ocet balsamiczny, masło i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 27% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Szparagi z masłem imbirowo-pomarańczowym , Szparagi z masłem pomarańczowo-imbirowym i Szparagi pomarańczowo-imbirowe .
Instrukcje
Na dużej patelni zagotuj 1/2 cala wody.
Dodaj szparagi; przykryć i gotować przez 3-5 minut lub do momentu, aż będą chrupiące.
Odpływ; przełożyć na półmisek i trzymać w cieple.
W małej misce utrzyj masło, marmoladę, imbir, ocet i skórkę pomarańczową, aż się połączą. Połóż łyżkę na szparagach.