Szparagi Z Czarnej Soli
Szparagi z czarną solą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 77 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz pod ręką szparagi, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Czarny i Pomarańczowy: czarny sezam i łosoś z solą morską w sosie Wasabi-Limonka, Nowy Sezon Angielskie Szparagi, Rolada Z Solą I Pieprzem, SOS Gribiche, oraz Czarne tarty śliwkowe z brązowym masłem i solą morską.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Ustaw stojak piekarnik około 6 cali od brojlerów.
Szparagi ułożyć na blasze i skropić oliwą z oliwek.
Posypać solą z Morza Czarnego.
Smażyć szparagi do miękkości i zaczyna brązowieć, 6 do 10 protokół.