Szparagi z białą truflą Aïoli

Szparagi z białą truflą Aïoli
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Szparagi z białą truflą Aïoli mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka skórki cytrynowej, olej truflowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Białe szparagi z truflowym winegretem, Truffle Aioli, oraz Frytki z truflami Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ząbek czosnku Pulse w robocie kuchennym lub blenderze 3 do 4 razy lub do posiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj żółtka, sok z cytryny, sól i pieprz; proces do gładkiej, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Po uruchomieniu procesora stopniowo dodawaj oliwę truflową i oliwę z oliwek powolnym, stałym strumieniem, przetwarzając aż do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Olej TruflowyOlej Truflowy
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Zrywaj twarde końce szparagów. Szparagi gotować, przykryte, we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 2 minuty lub aż będą chrupiące-miękkie; odcedzić. Szparagi zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania i odcedzić. Ułóż szparagi na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Dekorować, w razie potrzeby.
5
Podawać z aoli.
6
* Zamiast żółtek można użyć 1/4 szklanki substytutu jajka. Do cienkiego aoli można dodać dwie łyżki ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzieloneSzklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn