Szparagi w kremowym sosie musztardowym
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Szparagi z kremowym sosem musztardowym może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, pikantną brązową musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi W Kremowym Sosie Musztardowym, Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym, oraz Szparagi w sosie musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać migdały i gotować, mieszając często aż pachnące i złoty kolor, o 5 protokół.
W małej misce wymieszać śmietanę, musztardę, sok z cytryny, sól i pieprz.
W holenderskim piecu przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać szparagi i gotować do pożądanej kruchości, lub o 3 protokół.
Umieść szparagi na talerzu i top z sosem śmietanowym i maślanymi migdałami.