Szparagi Tilapia W Sosie Z Białego Wina

Szparagi Tilapia W Sosie Z Białego Wina
Szparagi Tilapian z sosem z białego wina mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 316 kalorii, 48g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 6,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz filety tilapia, bazylia, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Tilapia z kremowym sosem z białego wina z krewetek i krabów, Kurczak i szparagi w sosie z białego wina, oraz Lucjan Czerwony Ze Szparagami W Sosie Z Białego Wina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Każdy filet z tilapii owiń wokół 3 szparagów i zabezpiecz drewnianymi wykałaczkami. Rybę przyprawiamy solą i pieprzem, następnie układamy na przygotowanej patelni do pieczenia. Przykryć folią i piec 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
SzparagiSzparagi
RybyRyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Zdjąć folię i posypać pokrojoną zieloną cebulę rybą. Powrót patelni, odkryte, do piekarnika do pieczenia przez dodatkowe 5 do 10 minut, lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Podczas pieczenia ryby podgrzej wino w małym rondlu na średnim ogniu. W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i sok z cytryny i ubijaj, aż nie będzie widocznych grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
RybyRyby
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do białego wina, gotowanie i mieszanie, aby zapobiec grudkom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Wino BiałeWino Białe
6
Dodać suszoną bazylię i czarny pieprz i nadal gotować przez 2 minuty lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bazylia SuszonaBazylia Suszona
SOSSOS
7
Aby służyć, Usuń wykałaczki z filetów tilapia i sos łyżka na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn