Szparagi Sauté

Szparagi Sauté
Szparagi Sauté może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką szparagi, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szparagi i groch Saute, Szparagi i rzodkiewka Sauté, oraz Kurczak I Szparagi Sauté.

Instrukcje

1
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj szparagi, papryka, i pozostałe składniki, i smażyć 4 do 5 minut lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SzparagiSzparagi
4
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn