Szparagi, Pory I Zupa Ryżowa

Szparagi, Pory I Zupa Ryżowa
Szparagi, pory i zupa ryżowa to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 27 porcji z 294 kalorie, 25g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szynkę, sól, trybula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy Rosół Z Dzikim Ryżem, Porami I Grzybami, Zupa Ryżowo-Szparagowa Cytrynowa, oraz Zupa Ze Szparagów, Grzybów I Brązowego Ryżu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje27
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn