Szparagi popijane piwem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 301 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sok z cytryny, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szparagi Po Piwie, Szparagi Po Piwie, oraz Szparagi Po Piwie.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
1 funt smukłe szparagi, przycięte do 5-calowych długości, lub połączenie 8 uncji szparagi i 8 uncji żółtej lub zielonej cukinii, cukinia przycięte i pokroić na głębokiej przekątnej w 1/3-calowe grube plastry, poklepane suche
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1
W małej misce ubić majonez, kapary, szczypiorek, estragon, sok z cytryny, musztardę, skórkę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Ubijamy piwo do mieszanki mąki, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać wystarczającą ilość oleju roślinnego do dużego dużego rondla, aby osiągnąć głębokość 3 cali. Przymocuj termometr do głębokiego smażenia z boku rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Podgrzać olej na średnim ogniu, aż temperatura zarejestruje się między 350 stopni F i 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Posmaruj szparagi, partiami, w cieście piwnym, pozwalając, aby nadmiar ciasta kapał z powrotem do miski. Wrzucić szparagi w partiach do gorącego oleju i smażyć, aż ciasto będzie głębokie złociste i szparagi będą chrupiące-delikatne, 2 do 2 1/2 minut na partię. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala