Szparagi Po Piwie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów w cieście piwnym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 541 kalorii, 6G białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka majonezu, lager, takich jak harfa, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szparagi Po Piwie, Szparagi Po Piwie, oraz Szparagi Po Piwie.
Instrukcje
W małej misce wymieszać majonez, sok z cytryny, skórkę i pieprz. Schłodzić, przykryć, aż będzie gotowy do użycia.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 93°.
Wymieszać mąkę, sól, skórkę i pieprz w misce, aż się połączą, a następnie dodać piwo, ubijając, aż będzie gładkie.
Rozgrzać 3 cale oleju w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zarejestruje 191° na termometrze.
Zanurz szparagi w cieście, aby pokryć. Pracując partiami po 10, przeciągnij 1 na raz delikatnie do krawędzi, aby usunąć nadmiar ciasta, następnie przełożyć na olej i podsmażyć, delikatnie mieszając, aby szparagi nie sklejały się razem, do złotego koloru, 2 do 3 minut.
Przełożyć jako smażone łyżką szczelinową na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku. Powrót oleju do 191° między partiami.
Podawać z sosem cytrynowym.
Szparagi można ogrzać w piekarniku do 30 minut.