Szparagi Po Piwie
Need a bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Szparagi w cieście piwnym mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 294 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól kuchenną, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szparagi Po Piwie, Szparagi Po Piwie, oraz Szparagi Po Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól kuchenną i piwo trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
W 5-quart holenderski piekarnik lub ciężki rondel, ciepła 2 do 3 cale oleju do 177°. Praca w małych partiach, zanurzyć szparagi w cieście. Smażyć na gorącym oleju około 2 minut lub do złotego koloru.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą morską.
Wyciśnij cytrynę na smażone szparagi; udekoruj natką pietruszki.