Szparagi - Nowe Ziemniaki
Szparagi - New Potato Hash może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Mieszanka soku z cytryny, tymianek, ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ziemniaki, Szparagi I Pieczarki, Szparagowy placek ziemniaczany ze stekiem i jajkami, oraz Smażony łosoś i cytrynowy Aioli z Czerwonym ziemniakiem, szparagami i zielonym Haszem Collard.
Instrukcje
Doprowadzić ziemniaki i osoloną wodę do wrzenia w holenderskim piecu na średnim ogniu. Gotować 15 minut lub tylko do miękkości; spuścić dobrze. Ostudzić 15 minut; pokroić w ćwiartki.
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów.
Szparagi pokroić na 1/2 cala kawałki.
Podsmaż szalotki w gorącym oleju w dużej patelni nonstick 1 minutę.
Dodaj szparagi, tymianek, sól, pieprz, i sok z cytryny; smażyć 2 do 3 minut lub aż szparagi są chrupiące-miękkie.
Dodać ziemniaki i podsmażyć 3 minuty lub aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.
Zdjąć z ognia i posypać serem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sera farmerskiego Chapel Hill Creamery.