Szparagi Migdałowe

Szparagi Migdałowe
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Migdałowe szparagi może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 213 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szparagów, sól, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Szparagi Migdałowe, Zupa szparagowo-migdałowa, oraz Szparagi Chili Migdałowe.

Instrukcje

1
Zerwać twarde końce szparagów. Szparagi gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 3 minuty lub do chrupkości-miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
2
Szparagi zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
3
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać szparagi, i smażyć 3 do 5 protokół. Szparagi wymieszać z sokiem z cytryny i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzparagiSzparagi
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn