Szparagi-Lover ' s Stir-Fry
Szparagi-Lover ' s Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,52 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 307 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, kawałki szparagów, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ze Skrobią Kukurydzianą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Kurczak i brokuły Stir-Fry podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni lub wok podgrzać 2 łyżki oleju. Seler podsmażamy na średnim ogniu przez 1 minutę.
Dodać szparagi i cebulę; smażyć przez 3-5 minut lub aż szparagi będą chrupiące-delikatne.
Przełożyć do miski; odstawić.
Dodaj pozostały olej do patelni. Smażyć kurczaka, skórkę pomarańczową i czosnek przez 3-4 minuty lub aż soki z kurczaka będą czyste.
Połącz skrobię kukurydzianą, wodę, sok pomarańczowy, koncentrat soku pomarańczowego i sos sojowy, aż będzie gładki; wymieszaj na patelni wraz z warzywami. Gotować i mieszać przez 3 minuty lub aż sos zgęstnieje i warzywa zostaną podgrzane. Wymieszać z migdałami.