Szparagi Kerabu Zak Pelaccio mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 108 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos rybny, kiełki fasoli, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Burgery jagnięce Zakary Pelaccio, Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde, oraz Sałatka Stekowa Zak Pelaccio.
Instrukcje
1
Jeśli rozdrabniasz kokosa, użyj starego tasaka, maczety, młotka lub innego narzędzia zniszczenia, aby otworzyć owoce. następnie użyj noża do parowania, aby wyciąć i podważyć białe mięso z dala od twardej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cleaver
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Usuń cienką brązową skórę pozostawioną na mięsie za pomocą obieraczki do warzyw lub noża do parkowania. Użyj dużych otworów tarki pudełkowej, aby zetrzeć świeże miąższ kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posypka W Kształcie Serca
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
Tarka Do Pudełek
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Posypać startego kokosa w nie więcej niż ½ cala-głębokie warstwy (pracy w partiach, jeśli to konieczne) w dużej patelni na średnim ogniu. Wrzuć kokosa co 30 sekund. gdy kokos zacznie lekko zabarwić, zacznij częściej rzucać. Kiedy większość płatków zmieni kolor na złotobrązowy, daj patelni kilka wstrząsów na ogniu, a następnie kilka rzutów i kilka wstrząsów ponownie, jak jakiś przesądny rytuał, który trzyma palących kokosy bogów na dystans, kradnąc kilka cennych chwil czasu gotowania. Wyciągnij patelnię z ognia i wrzuć ją nerwowo, aby nie dopuścić do tego, aby płonący bogowie podążali za Tobą z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos Osuszony
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Rozłóż tosty Kokosowe na talerzu lub blasze do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
Odetnij wierzchołki szparagów około ½ cala poniżej czubka i odłóż końcówki na bok. Używając mandoliny lub obieraczki do warzyw, pokrój łodygi szparagów wzdłuż na długie, cienkie wstążki. wrzucić je do miski z sokiem z limonki i sosem rybnym i odstawić mieszaninę na co najmniej 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
Mandolina
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzać suchą żeliwną patelnię lub patelnię na dużym ogniu i scharagować końcówki szparagów ze wszystkich stron, mieszając, 2 do 3 minut. następnie przenieś je do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Po ostygnięciu końcówek dodaj miętę, kiełki fasoli, cebulę, chili i imbir i dobrze Wrzuć. następnie dodać łodygi szparagów z ich płynem i kerisik, dobrze wrzucić i doprawić do smaku sokiem z limonki i sosem rybnym. przełożyć sałatkę do miski i posypać liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
3 Krople Sosu Sojowego
Sos Rybny
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona