Szparagi i Prosciutto warstwy
Szparagi i warstwy Prosciutto mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pieprz, prosciutto, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi i Prosciutto warstwy, Prosciutto & Asparagus Strat, oraz Śniadanie z Prosciutto i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej patelni na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia wodę 2 quarts.
Dodać szparagi i gotować, aż jasnozielony i ledwo miękkie, o 2 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Rozłóż połowę kostek chleba w lekko naoliwionej 9-przez 13-calowej patelni do pieczenia. Na wierzchu połowę prosciutto, ugotowane szparagi, ser i szczypiorek.
Warstwę pozostałych kostek chleba na wierzchu, a następnie pozostałe prosciutto, szparagi, ser i szczypiorek.
W misce ubijamy jajka, mleko, skórkę cytrynową, sól i pieprz do wymieszania.
Wlać równomiernie na warstwowe składniki. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Piec, aż środek warstw jest ustawiona i top jest lekko rumiane, 40 do 50 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.