Szparagi i czerwona papryka z octem balsamicznym
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Szparagi i czerwona papryka z octem balsamicznym mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 2. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, sól, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Pieczony stek z czerwonej papryki i cebuli z octem balsamicznym, oraz Truskawkowe Parfaity Z Czarnym Pieprzem I Octem Balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; dodać szparagi i czerwoną cebulę w mieszaninie, doprawić solą, i gotować, aż cebula zacznie mięknąć, o 5 protokół. Wymieszać czerwoną paprykę do mieszaniny i kontynuować gotowanie, aż cebula zacznie karmelizować, kolejne 5 minut.
Zdjąć z ognia i dodać ocet, parmezan, nasiona sezamu i orzeszki piniowe; wrzucić do połączenia.