Szparagi i czerwona papryka z octem balsamicznym

Szparagi i czerwona papryka z octem balsamicznym
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Szparagi i czerwona papryka z octem balsamicznym mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 2. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, sól, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Pieczony stek z czerwonej papryki i cebuli z octem balsamicznym, oraz Truskawkowe Parfaity Z Czarnym Pieprzem I Octem Balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; dodać szparagi i czerwoną cebulę w mieszaninie, doprawić solą, i gotować, aż cebula zacznie mięknąć, o 5 protokół. Wymieszać czerwoną paprykę do mieszaniny i kontynuować gotowanie, aż cebula zacznie karmelizować, kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia i dodać ocet, parmezan, nasiona sezamu i orzeszki piniowe; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn