Szparagi i ciasto z indykiem
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Jeśli masz pod ręką grzyby, masło, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szparagi Indyk Stir-Fry, Szparagi Z Indyka Melt, oraz Divan Szparagowy Z Indyka.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w rondlu 2-quart, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę ugotować na maśle, od czasu do czasu mieszając do miękkości. Wymieszać z mąką; gotować, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa. Stopniowo dodawać pół na pół, sól i pieprz.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Wyjąć z ognia; wymieszać z indykiem, szparagami, grzybami i winem.
Oddzielić ciasto na 8 trójkątów.
Umieść ciasto w 9-calowej płytce pie w kształcie szprychy, z wąskimi końcówkami nakładającymi się na krawędź płyty około 3 cali(patrz zdjęcie). Naciśnij ciasto z boku i na dole, aby utworzyć skorupę. Łyżka mieszanki indyka równomiernie na cieście. Przynieś końcówki ciasta nad nadzieniem, aby spotkać się w centrum; nie nakładaj się.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru.