Szparagi Cytrynowo-Grzybowe Stir-Fry
Cytrynowe szparagi-pieczarkowe Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 55 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz grubo zmielony pieprz, Skórka z cytryny, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Spróbuj Smażyć kurczaka, pieczarki i szparagi, Szparagi Grzyby Wołowina Stir-Fry, oraz Kurczak, szparagi i dzikie grzyby Stir-fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szparagi, grzyby, i groszek śnieżny; smażyć 7 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Natkę pietruszki połączyć z pozostałymi składnikami.