Szparagi, boczek Kanadyjski i ser Frittata: Low Carb
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj szparagi, kanadyjski boczek i ser Frittata: Low Carb spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 324 kalorie, 25g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz łodygi szparagów, skórkę z cytryny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szpinakowa Frittata z boczkiem kanadyjskim i serem szwajcarskim, Broccolini Canadian Bacon Frittata, oraz Kanadyjska Frittata z boczkiem i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej części piekarnika i rozgrzej brojlery.
W misce ubić jajka, 3 łyżki sera, mleko, skórkę cytrynową, sól i pieprz do smaku.
Rozgrzać oliwę z oliwek w 8-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać szparagi i boczek Kanadyjski, i gotować, aż szparagi będą chrupiące-miękkie, o 4 protokół. Zmniejszyć ciepło do niskiego, wlać mieszaninę jaj na patelnię, delikatnie mieszając, aby równomiernie rozprowadzić nadzienia. Przykryć i gotować, aż dno zestawów, ale nie staje się zbyt brązowy, o 9 protokół.
Zdejmij pokrywę, rozrzuć pozostałą 1 łyżkę sera na powierzchni. Uruchom frittata pod brojlerem, aż top zestawów i brązowieje lekko, o 1 minutę. Odstawić na około 5 minut przed wyjmowaniem. Wyjąć frittatę z patelni na deskę do krojenia, pokroić w kliny.
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze.