Szparagi Frittata może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, pieprzu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparag Frittata, Szparag Frittata, oraz Szparagi Frittata dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 6 szklanki wody i 1 łyżeczka soli do wrzenia; dodać makaron, i gotować 6 minut lub aż prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Podczas gotowania makaronu, połączyć 4 jajka i następnie 4 składniki w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokroić szparagi na 1,5 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4
Umieść olej i masło w żaroodpornej patelni 10-calowej nieprzywierającej i umieść na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.