Słodko-Gorące Żeberka Z Tyłu Dziecka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj słodko-gorących żeberek z powrotem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 799 kalorii, 81g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, pieprzu, limonek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodko-pikantne żeberka dziecięce, Sweet & Spicy Baby Back Żeberka, oraz Żeberka Dziecięce Z Sosem Słodko-Lepkim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Spłukać i osuszyć żebra. W razie potrzeby usuń cienką membranę z tyłu żeber, krojąc ją nożem, a następnie ściągając ją. (To sprawi, że żeberka będą bardziej delikatne.)
Pocierać żeberka z wyciętych stronach limonki, ściskając jak pocierać. Masuj mieszaninę imbiru na mięso, pokrywając wszystkie strony. Owinąć żebra szczelnie folią i umieścić w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym lub naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali; zamknąć lub przykryć i schłodzić 8 godzin.
Odstawić żeberka do temperatury pokojowej na 30 minut przed grillowaniem.
Światło 1 strona grilla, ogrzewanie do średnio wysokiego ciepła (350 do 400); pozostaw drugą stronę nieoświetloną.
Umieść żebra na nieoświetlonej stronie, układając 1 na drugiej.
Grill, przykryty pokrywą grilla, 40 minut. Przesuń płyty żebrowe, przesuwając dolną płytę na górę i grilluj 40 minut. Zmiana położenia 1 więcej czasu, przesuwając płytę dolną na górę; grill 40 minut.
Niższa temperatura grilla do średniego ciepła (300 do 350); rozpakuj płyty żeber i umieść obok siebie nad nieoświetloną stroną grilla. Gotować żeberka 30 więcej minut, fastrygowanie z połową słodko-gorący ' Cue sosu.
Wyjąć żeberka z grilla i odstawić na 10 minut.
Przeciąć żebra, krojenie między kośćmi.
Żeberka podawać z pozostałym sosem słodko-gorącym.