Szkliwione buraki i kapusta z papryką-tosty Pekan
Szkliwione buraki i kapusta z papryką-tosty Pekan może być tylko dodatek szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, pekany, szczyptę mielonego pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażone buraki z lukrem Pekan, Kurczak z wisienką z prażonymi orzechami pekan, oraz Cytrynowo-imbirowe szkliwione buraki i marchew z prażonymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę roztopić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cukier, pieprz czerwony, pieprz czarny i cynamon; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z orzechami pekan.
Rozprowadzić mieszaninę orzechów pekan na blasze pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 8 minut; ostudzić. Odstawić.
Buraki osuszyć w durszlaku nad miską, zastrzegając 3 łyżki płynu.
Połącz reserved beet liquid, galaretkę, ocet, sól i biały pieprz; odstawić.
Buraki pokroić na pół; odstawić.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj szalotki; smażyć 4 minuty lub do miękkości.
Dodaj kapustę, i saute 10 minut lub do miękkości.
Dodać mieszaninę galaretki i buraki na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub aż ciecz jest lekko gęsta. Łyżka do miski; posypać mieszaniną orzechów pekan.