Szkliwiona Rutabaga

Szkliwiona Rutabaga
Szkliwiona brukiew może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 187 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, masła, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Klon-Szkliwiona Rutabaga, Marchew i Rutabaga szkliwione cytryną, oraz Placek Z Rutabagą.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1/4 szklanki wody i 2 łyżki masła do wrzenia w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać brukiew, mieszając do okrywy. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do lekko przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukiewBrukiew
3
Drenaż.
4
Roztopić pozostałe 3 łyżki masła na patelni na średnim ogniu; wymieszać z brązowym cukrem i dalej 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać brukiew, mieszając do okrywy. Gotować, często mieszając, 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukiewBrukiew

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn