Szczęśliwa Sałatka Z Limonki

Szczęśliwa Sałatka Z Limonki
Szczęśliwa Sałatka z limonki to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis daje 9 porcji z 158 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś ananasa, żelatynę z limonki, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Szczęśliwa Sałatka z groszku Czarnookiego, Tequila stek z limonki z boku Sałatka Fajita z winegretem z limonki Chile, oraz Tequila stek z limonki z boku Sałatka Fajita z winegretem z limonki Chile.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie; wymieszać w zimnej wodzie. Schłodź, aż lekko zgęstnieje. W międzyczasie w małej misce ubij serek śmietankowy, sok z cytryny i bitą polewę na gładką masę; wymieszać z żelatyną. Złóż ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
AnanasAnanas
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać do natłuszczonego 9-calowego. kwadratowe naczynie. Wstaw do lodówki do zestalenia, około 3 godzin.
3
W przypadku koniczynek rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
4
Wlać do natłuszczonego 11-calowego. x 7-w. pan. Wstaw do lodówki do zestalenia, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Za pomocą 2-w. foremka do ciastek w kształcie koniczyny, pokrój zwykłą żelatynę na dziewięć koniczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
6
Pokrój mieszaninę żelatyny na dziewięć kwadratów; na wierzch każdy z żelatynową koniczyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Miguel Torres Cordillera Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Magazyn