Szałwiowe półki wieprzowe z chutneyem gruszkowym

Szałwiowe półki wieprzowe z chutneyem gruszkowym
Szałwiowe półki wieprzowe z chutneyem gruszkowym to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 571 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, pieprz, pieczenie schabu wieprzowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidor Sezam Crusted Baranek Stojaki, Kotlety wieprzowe z parmezanem i szałwią, oraz Polędwica wieprzowa z szałwią i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces szałwia, czosnek, i 1 łyżeczka. sól w robocie kuchennym 30 do 45 sekund lub do drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj olej i następne 2 składniki; proces 10 do 15 sekund lub do wymieszania. Przetrzyj mieszaninę na pieczenie. Przykryć i schłodzić 10 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Pieczenie pozostawić w temperaturze pokojowej przez 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Pieczenie umieścić na lekko nasmarowanym stojaku z drutu w patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
5
Posypać pozostałe 6 tsp. sól na pieczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Piec w temperaturze 500 przez 30 minut; obniżyć temperaturę piekarnika do 325 i piec 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszych porcji zarejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pieczenie odstawić na 30 minut przed podaniem z chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia40
Magazyn