Szałwiowe bochenki z mięsa indyczego z cebulą i sosem jabłkowym
Szałwiowe bochenki z mięsa indyczego z cebulą i sosem jabłkowym to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 176 kalorii, 28g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać jabłko, sól, cebula i sos jabłkowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szałwiowe bochenki mięsne z indyka z sosem, Pieczony indyk z masłem szałwiowym z sosem jabłkowym, oraz Pieczony indyk z jabłkami, cebulą, smażonymi liśćmi szałwii i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Podziel mieszankę z indyka na 6 równych porcji, tworząc z każdej Owalny Bochenek.
Umieść bochenki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub do momentu włożenia termometru do środka 16
Podczas pieczenia bochenków mięsnych, przygotuj sos cebulowy i cydr.
Bochenki mięsne podawać z sosem.