Szałwia i cebula"pieczone"

Szałwia i cebula
Szałwia i cebula "pieczona" jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Patty Wegetariańskie, orzeszki piniowe, kasztany, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać kasztany, można śledzić to danie główne z Tort czekoladowo-karmelowy ze złocistymi Kasztanami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szałwia i cebula domowej roboty seitan pieczeń, Pieczony indyk z masłem szałwiowym i cebulowym oraz sosem Marsala, oraz Schab pieczony z szałwią i cebulą farsz i sos.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 9 calowy Bochenek pan (około 4 cale głębokości) z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużej patelni na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek i delikatnie podsmażyć posiekaną cebulę i seler przez około 5-10 minut. Mieszać w orzeszki piniowe, orzechy włoskie, kasztany, posiekana szałwia, i pokruszone hamburgery wegetariańskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SelerSeler
CebulaCebula
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Saute przez minutę lub dwie, aż do ogrzania. Teraz dodaj bułkę tartą i gotuj przez kolejne 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
4
Wymieszać bulion warzywny i gotować przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
5
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić na kilka minut. Następnie wymieszać z ubitymi jajkami, doprawić solą i dużą ilością czarnego pieprzu i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Łyżka mieszaniny do wyłożonej patelni bochenek i naciśnij go równomiernie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
7
Piec terrine na środku piekarnika przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij go z piekarnika i obróć do góry nogami na nieprzywierającą blachę do pieczenia, odrywając pergamin. Umieścić go z powrotem w piekarniku do pieczenia przez 30 więcej minut, aż Na zewnątrz jest chrupiące i złoty. Pokroić i podać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Przedruk za zgodą FOOD: Vegetarian Home Cooking © 2012 By Mary McCartney, Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co., Inc. Zdjęcia Mary McCartney.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn