Chicken 'n' Veggie Kabobs to przepis bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 449 kalorii , 27 g białka i 29 g tłuszczu . Za 2,91 USD za porcję przepis ten pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w dziesiątkę. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Jest dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, cukinię, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 67% , co jest solidne. Podobne przepisy obejmują Chicken shish kabobs , Grilled Kabobs i Sheesh Kabobs with Yogurt Dip .
Instrukcje
1
W małym, zamykanym woreczku plastikowym wymieszaj kurczaka i 1/2 szklanki sałatki
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
dressing. Zamknij woreczek i obróć, aby pokryć; schłódź w lodówce przez 15 minut. W międzyczasie w dużym zamykanym plastikowym worku wymieszaj oliwę, sól czosnkową i rozmaryn; dodaj warzywa. Zamknij woreczek i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Odcedź i wyrzuć marynaty. Na osiem metalowych lub namoczonych drewnianych szpikulców nabij na przemian kurczaka i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
4
Grilluj szaszłyki bez przykrycia na średnio gorącym ogniu przez 12–15 minut lub do momentu, aż wyciekający sok będzie klarowny, od czasu do czasu przewracając je i polewając pozostałym sosem sałatkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół