Szaszłyki Z Indyka Po Włosku
Szaszłyki z indyka w stylu włoskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka mielonego indyka, rzymski chleb, pomidory koktajlowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Włoska Zupa Z Indyka, Włoska Zupa Z Indyka Minestrone, oraz Obfita włoska kiełbasa z indyka i zupa jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Folia-linia jedna blacha do pieczenia.
Łamać kromki chleba na kawałki; umieścić w blenderze lub robocie kuchennym. Proces aż drobno zmielone na okruchy.
Usuń 3/4 szklanki, rezerwy pozostałe bułki tartej.
Połącz indyka, 3/4 szklanki bułki tartej, białka, cebula, posiekana bazylia, suszone pomidory, czosnek, pieprz i sól w średniej misce. Podzielić mieszaninę indyka na 36, 1-calowe kulki; zwijać w pozostałej bułce tartej.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec 25 do 30 minut, aż gotowane przez.
Na szaszłyki złóż klopsiki, liście bazylii i pomidory.
Podawać z przygotowanym sosem marinara.