Szaszłyki wołowe (Chuzos de Res)
Szaszłyki wołowe (Chuzos de Res) mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 607 kalorii. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz filet z wołowiny, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 281 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chuzos de Pollo con tocineta (szaszłyki z kurczaka i boczku), Chuzos o Pinchos de Cerdo (kolumbijskie grillowane szaszłyki wieprzowe), oraz Szaszłyki Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę, czosnek, cebulę, mielony kminek, piwo, sól i pieprz wymieszać w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodać wołowinę i pozostawić do marynowania na noc lub przez co najmniej 5 godzin w lodówce.Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Nawlecz wołowinę na szaszłyki i posmaruj oliwą z oliwek. Grill, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, 5 do 7 minut w sumie.
Szaszłyki podawać z papa salada i małą arepą.