Szarlotka Z Kruszonką
Ciasto z kruszonką jabłkową może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 323 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jabłek, mąka, deep dish Pie crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Z Kruszonką Jagodową, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C.)
Ułóż plastry jabłek w skorupce pie unbaked.
Wymieszać 1/2 szklanki cukru i cynamonu; posypać jabłkami.
1/3 szklanki cukru wymieszać z mąką; pokroić na maśle, aż się kruszy. Łyżka mieszanki na jabłka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż jabłka będą miękkie, a góra lekko rumiana, około 40 minut.