Szarlotka z kawałkami skorupy Cheddar

Szarlotka z kawałkami skorupy Cheddar
Szarlotka z kawałkami skorupy Cheddar może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz koszerną sól, masło, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka z kawałkami skorupy Cheddar, Szarlotka z serem Cheddar, oraz Cheddar Crust Szarlotka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
W robocie kuchennym Mąkę połączyć z 1/4 łyżeczki soli koszernej. Zimne masło grubo zetrzeć w robocie kuchennym. Pulsuj, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodaj rozdrobniony ser cheddar i puls dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
4
Dodaj zimną wodę i ocet jabłkowy i pulsuj, aż ciasto będzie równomiernie zwilżone. Obróć ciasto na powierzchnię roboczą i zagniataj, aż po prostu się połączy. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 20 minut lub do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
5
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 9-calowy kwadrat i przełóż na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec około 40 minut, do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Ochłoń.
8
Na dużej patelni, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać jabłka i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
10
Dodać cukier granulowany, jasnobrązowy cukier, cynamon i gałkę muszkatołową i lekko doprawić solą. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż jabłka będą miękkie i przezroczyste, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Dodaj 1/2 szklanki wody na patelni i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Zdjąć z ognia.
13
Połowę jabłek przełożyć do blendera lub robota kuchennego i puree na gładką masę. Zeskrobać puree do miski i zamrozić, aż ostygnie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Lekko zmiękcz mrożony jogurt i przelej go do dużej miski. Złożyć na zimnym puree z jabłek i zamrozić, aż mrożony jogurt będzie jędrny, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, RozmrożoneMrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, Rozmrożone
Puree Z JabłekPuree Z Jabłek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Miarka mrożony jogurt do 8 miski i top z jabłkami smażone. Przełamać skorupę cheddar na duże odłamki i służyć z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, RozmrożoneMrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, Rozmrożone
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn