Szarlotka z jeżyn z pasztetem "jesienne liście" Brisee
Ciasto jabłkowo-jeżyn z pasztetem "jesienne liście" Brisee może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 205 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Mieszanka cukru szlifierskiego, pasztetu z jesiennych liści brisee, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Klasyczna Szarlotka Z Pâte Brisée Crust Best Pie Bakeoff 20, Pasztet Brisee, Galette I Pasztety Ręczne, oraz Fall For Them Leaves dla podobnych receptur.
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Larroque Bordeaux Superieur z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.