Szarlotka Karmelowa
Szarlotka karmelowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 108 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jabłek granny smith, sok z cytryny, sos karmelowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj cukier, przyprawę do ciasta z dyni i skrobię kukurydzianą.
Jabłka pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i umieścić w osobnej misce.
Jabłka skropić sokiem z cytryny i rumem; dodać do suchych składników. Wymieszać, aby połączyć.
Miejsce w piecrust. Kropka z 2 łyżkami masła.
Skropić sosem karmelowym.
Wymieszać mąkę i brązowy cukier razem w małej misce.
Pokroić w 1/4 szklanki masła, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Posypać równomiernie wierzchem ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku 204° przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do350 i piec dodatkowe 40 do 50 minut, aż złoty kolor. Pyszne, podawane na ciepło z gałką lodów waniliowych.