Szarlotka Bez Pieczenia
Przepis na szarlotkę bez pieczenia może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 20 minut. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 241 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, orzechów, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj No Bake S ' mores Pie, No Bake Almond Butter Pie, oraz No-Bake Piña Colada Pie Wideo dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz jabłka, 1-1 / 2 szklanki wody, żelatynę, cynamon i gałkę muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 4-6 minut lub do miękkości jabłek.
Połącz suchą mieszankę budyniową i pozostałą wodę; dodaj do mieszanki jabłkowej. Gotuj przez 1 minutę lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; dodać orzechy.
Wlać do skórki. Wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny przed podaniem.