Szampan Łosoś & Fettuccine

Szampan Łosoś & Fettuccine
Przepis Champagne Salmon & Fettuccine można zrobić w około 30 minut. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 5,76 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 775 kalorii, 33g białka, oraz 44g tłuszczu. Jest idealny do Sylwester. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka, estragon, brut champagne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczony na jednej patelni sos kremowy Szampański Fettuccine z olejem truflowym, Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem szampańskim, oraz Łosoś w sosie szampańskim.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając szparagi podczas ostatnich 2 minut gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Na dużej patelni wymieszaj wodę, bulion, 1 szklankę szampana, cebulę, estragon i 1/4 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; dodaj filety i gotuj bez przykrycia przez 8-10 minut lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W małym rondelku zagotuj pozostały szampan, czosnek, bazylię, brązowy cukier, sól i pozostały pieprz; gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Ubij na maśle, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Wlać mieszaninę fettuccine; wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
6
Podawać z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Dziki koń nieokiełznany Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn