Szampan-Szalotka SOS Mignonette

Szampan-Szalotka SOS Mignonette
Szampan-szalotka SOS Mignonette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Ten sos ma 30 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ocet szampański, wino musujące i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pieczone krewetki z sosem szampańsko-Szalotkowym, Ostrygi z Mignonetką do szampana, oraz Ostrygi z szampanem-ocet Mignonette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić w małej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Podawać z ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn