Szalotka Marynowana

Szalotka Marynowana
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Marynowana szalotka może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka szalotki, woda, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Jarmuż Z Marynowaną Szalotką, Marynowana Papryka Z Szalotką I Tymiankiem, oraz Fasolka Szparagowa Z Marynowaną Szalotką.

Instrukcje

1
Zagotuj wodę, ocet, cukier, sól koszerną i suszoną pokruszoną czerwoną paprykę, ubijając do rozpuszczenia cukru i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
SólSól
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zalać szalotką w sterylizowanym słoiku do konserw. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn