Syrop Z Jeżyn

Syrop Z Jeżyn
Syrop jeżyn jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 25 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, cukier, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Syrop Z Jeżyn, Syrop Z Jeżyn, oraz Naleśniki pełnoziarniste z syropem jeżyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeżyny przetwarzać w blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby w razie potrzeby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przecier z jeżyn wcisnąć przez cienki sitko z drucianej siatki do średniego rondla, używając tylnej części łyżki do wyciśnięcia soku (około 1 1/2 szklanki). Wyrzucić miąższ i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać cukier i pozostałe składniki do soku z jeżyn na patelni i doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 do 2 minut lub do momentu rozpuszczenia cukru i mieszaniny jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z JeżynSok Z Jeżyn
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić (około 30 minut).
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
6
*1 (16-oz.) opakowanie mrożone jeżyny, rozmrożone, można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn