Syrop Z Jeżyn
Syrop jeżyn jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 25 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, cukier, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Syrop Z Jeżyn, Syrop Z Jeżyn, oraz Naleśniki pełnoziarniste z syropem jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeżyny przetwarzać w blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby w razie potrzeby zeskrobać boki.
Przecier z jeżyn wcisnąć przez cienki sitko z drucianej siatki do średniego rondla, używając tylnej części łyżki do wyciśnięcia soku (około 1 1/2 szklanki). Wyrzucić miąższ i nasiona.
Dodać cukier i pozostałe składniki do soku z jeżyn na patelni i doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 do 2 minut lub do momentu rozpuszczenia cukru i mieszaniny jest gładka.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić (około 30 minut).
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
*1 (16-oz.) opakowanie mrożone jeżyny, rozmrożone, można zastąpić.