Syrop Klonowy Jagodowo-Cytrynowy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Jagodowo-cytrynowy syrop klonowy może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jagody, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Naleśniki Z Serem Cytrynowym Z Jagodowym Syropem Klonowym, Gofry z makiem cytrynowym z syropem klonowym, oraz Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz syrop klonowy, jagody, skórkę z cytryny i sok z cytryny w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 5 minut.
*1 (12-oz.) opakowanie mrożone mieszane jagody mogą być zastąpione.