Sycylijski Sos Do Spaghetti
Sycylijski sos do Spaghetti może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 9g tłuszczu i w sumie 433 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,23 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pietruszki, ząbka czosnku, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sycylijski Sos Do Spaghetti, Sycylijskie ciasto Spaghetti (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), oraz Sycylijska wieprzowina ze Spaghetti dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na oleju na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Dodać pomidory, rodzynki, wino, koncentrat pomidorowy, cukier, bazylię, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut lub do podgrzania.
W międzyczasie ugotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszaj pietruszkę i orzeszki pinii z sosem mięsnym.
Spuścić spaghetti; top z sosem.