Sycylijska Zupa Z Kurczaka
Sycylijski rosół może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Jeśli masz kurczaka, białko jaja, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sycylijska Zupa Z Soczewicy, Sycylijska Zupa Rybna, oraz Kurczak Sycylijski.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 9 składników w 8-quart holenderski piekarnik lub stockpot; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 godziny.
Usuń kurczaka i marchewkę z bulionu.
Umieścić kurczaka w misce; przykryć i schłodzić. Marchew pokroić w kostkę; przykryć i schłodzić. Odcedzić bulion przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe. Przykryć i schłodzić bulion co najmniej 24 godziny. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni i wyrzucić. Odstawić 8 szklanek bulionu, rezerwując pozostały bulion do innego użycia.
Usunąć kurczaka z kości; pokroić na kawałki wielkości kęsa. Odrzuć kości.
Połączyć kurczaka, marchew, i 8 szklanki bulionu w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.
Dodać pastinę, ser Romano, sól, i pieprz; gotować 5 protokół.
Połączyć jajko z białkiem; dobrze wymieszać i powoli skropić do gotującej się mieszaniny bulionu, stale mieszając. Natychmiast zdjąć z ognia.