Swiss Cheeseburger Sliders
Szwajcarski Cheeseburger suwaki wymaga wokół 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 659 kalorii, 20g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka boczku, musztarda MIODOWA, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Boczek Cheeseburger Sliders, Klasyczne Cheeseburgery Z Bekonem, oraz Green Chili Bacon Cheeseburger Sliders.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na średnim ogniu (350 stopni F) i przetrzyj ruszt ręcznikiem zanurzonym w oleju.
W dużej misce, wymieszać mięso, sól, i pieprz, aż dobrze połączone. Kształt na 8 (1/4 cala grubości) paszteciki i szczotkować paszteciki z oleju roślinnego.
Gotować paszteciki, aż rumiane z pierwszej strony, o 1 do 2 protokół. Flip, top z serem, zamknąć góry grill i gotować, aż ser topi się i patty jest gotowane przez, o 1 do 2 Więcej minut. Jeśli używasz patelni grillowej, namiot hamburgery z folią do stopienia sera.
Podawać paszteciki na bułkach suwakowych z opcjonalnymi dodatkami.