Swedish Orange Gingersnaps
Przepis Szwedzki pomarańczowy Gingersnaps jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 55 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników skandynawskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, brązowy cukier, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Swedish Orange Gingersnaps, Gingersnaps w / Orange - krem imbirowy, oraz Sałatka z kapusty szwedzkiej i pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce do mieszania lub stojącej śmietany miksera razem masło i cukier do światła. Ubić 1 jajko i wymieszać z melasą, sokiem pomarańczowym i skórką. Przesiej razem suche składniki i wymieszaj je z mokrymi składnikami, aby uzyskać miękkie, gładkie ciasto, dodając więcej mąki, jeśli ciasto jest zbyt lepkie. Ciasto zagnieść trzy razy na lekko posypanej mąką desce.
Kształt ciasta na 3 dzienniki, około 8-cale długości, owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. pokrój dzienniki w cienkie koła, o grubości mniejszej niż 1/8 cala.
Umieścić na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Piec ciasteczka przez około 8 do 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i przenieść ciasteczka do stojaka do ostygnięcia.