Suvir Saran ' s Farro and Mushroom Burgers
Przepis Suvir Saran ' s Farro i hamburgery z grzybami może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 82 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tymianek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suvir Saran ' s Shrimp And Sweet Corn Curry, Suvir Saran ' s Penne z pomidorami i boczkiem, oraz Ciepła sałatka jajeczna Suvir Saran na Rogalikach z wiejskim boczkiem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 1/4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Dodaj farro, powrót do wrzenia, przykryć, i zmniejszyć ogień do średnio-niskie, gotowanie, aż farro jest miękka, o 30 protokół. Wyłączyć ogrzewanie, puch farro widelcem, przykryć i odstawić.
Podczas gdy farro gotuje, gotować ziemniaki. Przynieś duży rondel z wodą do wrzenia, dodaj ziemniaki, Przywróć wodę do wrzenia i gotuj, aż nóż do parowania łatwo wsunie się w środek największego ziemniaka, około 20 minut.
Odcedzić i odstawić. Gdy ziemniaki ostygną, obierz je i umieść w dużej misce.
Zdjąć igły i liście z gałązek rozmarynu i tymianku i umieścić je na dużej patelni wraz z masłem i czarnym pieprzem. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Gdy zioła zaczną pękać, po około 1 1/2 minutach dodaj grzyby i sól. Gotuj, aż grzyby uwolnią płyn i patelnia ponownie wyschnie, od 6 do 7 minut, często mieszając.
Pieczarki przełożyć do miski z ziemniakami i odstawić.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, aż będą miękkie i po prostu zaczyna brązowieć, o 2 protokół.
Dodaj wino i wymieszać do pracy w dowolnych rumianych bitów z dna patelni. Wyłączyć ogień i zeskrobać szalotki do miski z grzybami i ziemniakami.
Dodaj Parmigiano-Reggiano wraz z farro. Użyj masher ziemniaków lub widelec do rozgnieść składniki razem.
Uformuj mieszaninę na dziesięć pasztecików.
Umieść panko w płytkim naczyniu i naciśnij górę i dół każdego patty do panko równomiernie płaszcz.
Rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek na czystej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pięć pasztecików i gotować z każdej strony, aż ładnie rumiane i chrupiące, 8 do 10 minut w sumie.
Wyjmij paszteciki z patelni i połóż je na talerzu. Powtórz z pozostałymi pasztecikami, w razie potrzeby dodając więcej oleju między partiami.